tiistai 28. lokakuuta 2014

Jotain uutta vaatekaappiin

Hei taas toverit! Tässä olisi nyt kuvia näistä uusista hankinnoista, mitä teille jo ehdinkin lupailla. Kaikkea ihanaa, ja pari must -hankintaa tuli tehtyä. Mun oli oikeastaan tarkoitus tyhjentää mun vaatekaappia, eikä täyttää sitä lisää, mutta ehkä noi pari ikea kassillista pois meneviä antaa vähän tilaa parille uudelle tulokkalle. Olisi siis tarkoitus varailla kirpparipöytää tässä jossain vaiheessa, koska meiltä molemmilta löytyy jo jonkin verran kamaa jotka oltais valmiita pistämään kiertoon. Olisiko teillä havaintoa jostain hyvästä kirpparista Keravalla? Tai mites esimerkiksi Järvenpään ViaDia-kirppis?


Mutta sitten niihin ostoksiin. Treenivaatetukseen olen jo jonkin aikaa kaipaillut vähän uusia juttuja, kun nyt olen vaihdellut lähinnä niiden parin treenitopin välillä. Treenivaatteet tarttui mukaan ginasta, tai ihan perus toppeja nuo kai ovat, mutta eivätköhän ne aja asiansa, siinä missä kymmenen kertaa kalliimmat "oikeat urheilutopit". :D Noi treenitrikoot oli vaan niin mageet että oli pakko saada! Kyllä nyt on taas ihan uutta innostusta sännätä salille, jahka paranen tästä kummallisesta flunssasta.

Myös Bikbokilla tein hyötyhankintoja. Mun vuosia palvelleet mustat superflexit ratkesi yllättävän pitkän sinnittelyn jälkeen, ja oli heti saatava uudet tilalle. Vanhat alkoi muutenkin pikkuhiljaa olla haalistuneet ja väriltään lähempänä tummanharmaata. Mutta nyt löytyy taas kaapista uutuuttaan hohtavat luottofarkut. Mä olen vissiin jo pariinkin otteeseen kerennyt teille näitä never denimin superflexejä hehkuttaa, mutta mun mielestä ne on vaan yksinkertaisesti maailman parhaat farkut! Niin joustavat, pehmeät ja hyvin istuvat, ettei ne tunnu edes farkuilta. Bikbokista on myös tuo ihan perus valkoinen T-paita. En tiedä, miten olen onnistunut kyseisen vaatekappaleen tyystin sivuuttamaan omasta vaatekaapistani. Kyllähän nyt kaikilla pitäisi ihan perus valkoinen T-paita olla??Löysin Bikbokista myös täydellisen collarin! Olen etsinyt jo jonkin aikaa oikean mallista ja -paksuista harmaata collegepaita. Tässä yksilössä osui kaikki kohdalleen tekstiä myöten, joten ei muuta kun kassan kautta kotiin. Tämä sattui olemaan myös viimeinen kappale, joten siinäkin mielessä kävi oikein hyvä tuuri. Noi westhill redbirdin vaatteet on ylipäänsä musta tosi laadukkaan oloisia, ja usein just tosi pehmeitä niin kuin tää collegekin.
Ainoa ei ehkä niin tarpeellinen ostos oli tämä upea mekko Bikbokista. Jotenkin vaan ihastuin tuohon avoimeen selkään ja kauniiseen väriin niin paljon, ettei sitä vaan voinut jättää kauppaan. Kyllä tällekin yksilölle varmasti käyttöä löytyy, viimeistään ensi kesän riennoista! :)


Viimeinen ostos oli kuvissa näkyvä huopahattu.Ostin hatun alunperin Teemun äidin illallisia varten, kun kutsussa toivottiin vierailla olevan hattu mukana. En kuitenkaan päässyt osallistumaan kyseisiin kemuihin sairastumisen vuoksi. Hattu sopii kuitenkin asusteeksi syksyisten asujen kanssa kuin hattu päähän, joten eiköhän tämäkin vielä käyttöön pääse!

Jaahas se ois huomenna edessä töihinpaluu, saa nähdä mitä tää mun flunssani siitä sanoo. Huomiseksi pitäisi ainakin olla luvassa vähän parempaa ilmaa! Vähemmästäkin pimeydestä ja sateesta nimittäin jo ahdistuu... Sunshine, I miss you so much! Mutta eipä tässä sitten muuta kuin ihanaa viikon jatkoa teille rakkaat lukijat! Palaillaan! ;)

2 kommenttia:

 1. aaahhhhhhhh mikä mekko!!!!!!
  ++++++ tutut housut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo rakastuin siihen ensisilmäyksellä! <3 Niit oli montaa eri väriä! :)
   Ja oi kyllä, housuista parhaat ;) Noi mun vaa vaikuttaa olevan jotai ihmeellistä materiaalii, kerää kaikkee nöyhtää... :s tai ehkä se jotenki "hälvenee" ko niitä vähän käyttää

   Poista