torstai 23. lokakuuta 2014

Nyt on kauniit kätöset

Ah ne on täydelliset! Voiko omia kynsiään edes rakastaa näin paljon? Toki on ehkä hieman turhamaista tuijotella 24/7 omia kynsiään ja huokailla ihastuksesta. Mutta en mä voi sille mitään, että näistä tuli vaan ihan tajuttoman kivat! (;

Kävin laitattamassa rakennekynnet LizJan nimisessä kauneushoitolassa. Aikaa näiden kauneuksien loihtimiseen meni noin puolitoista tuntia. Ja tuo aika on kyllä suoraan verrannollinen työn laatuun, sillä Jaana teki erittäin tarkkaa ja huolellista työtä. Missään vaiheessa ei tullut sellainen tunne, että nyt mentäisiin sieltä missä aita on matalin.

Mulla ei ollut mitään selkeää visiota kynsien suhteen, vaan kehiteltiin siinä tekemisen lomassa. Näin jälkikäteen mietittynä sain näille juuri sopivan pituuden, mallin ja yksinkertaisuuden. Mutta kuitenkin vähän pilkettä piristämään! Ehkä nää on silti ihan säädylliset mun työhön. :) Voi toki olla, että töissäkin unohdun vaan tuijottelemaan näitä... ;)


Kynsienlaiton jälkeen käytiin Teemun kanssa vähän kiertelemässä kauppoja ja syömässä Amarillossa vapaapäivän kunniaksi. Ja itseasiassa tein muutamia oikein kivoja ja tarpeellisia löytöjä! Aattelin kuvata ne teille ihan kunnolla tässä joku päivä, kun en vietä sitä ainoaa valoisaa aikaa päivästä töissä. :D2 kommenttia:

  1. No, ovatpas kynnet nyt kauniit ja klassisen tyylikkäät :). Hyvä, että oli asiaansa paneutunut tekijä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Mustakin niistä tuli kyllä niin upeat (;

      Poista