keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Let there be light

Oon jo pitkään halunnut omaksi ihanan tunnelmalliset valopallot. Tai en oo ihan varma, onko näille jotain virallista nimeä, mutta musta valopallot toimii aika hyvin. :D

Olin aika tosi happy, kun bongasin Ikeassa nämä kyseiset yksilöt. Itse pallot ja valosarja myydään erikseen, ja hintaa koko setille tuli kymppi. Siis oikeesti. Voisin itkeä onnesta. Musta on aivan mahtavaa miten Ikeasta saa kaikkea ihanaa niin halvalla! Sinänsä melko petollista, mutta ah niin kiva juttu silti.


Miten voikaan pienet valoa loistavat pallot tehdä ihmisen niin onnelliseksi? Ne on vaan niin kovin kauniin tunnelmalliset ja tuovat valoa alati pimeneviin syysiltoihin. Uudella jutulla piti heti tietty päästä vähän leikkimään ja kokeilemaan, ja virittelinkin palloja innoissani eripuolille kämppää. Teemu seuraili vierestä varmaan miettien, että nyt se on seonnut lopullisesti. Mut eiii, nää uudet valopallot on vaa nii sairaan kivat! Pitäähän sitä selvittää, että mikä niistä lukuisista loputtomista paikoista täällä meidän kotona on niille just sopiva. Mun päässä näin jo itseni ripustamassa näitä joulukuuseen...En tiiä, mun silmään ne näyttää vaan aika hemmetin makeilta tossa vikassa kuvassa. Verhojen, paperivalaisimen ja valopallojen yhdistelmä luo ihanan seesteisen tunnelman, ja jätinkin ne nyt ainakin toistaiseksi tuohon killumaan. Mitäs tykkäätte? Mikä näistä on teidän suosikki, vai olisko teillä jotain hyvää ehdotusta valopallojen lokaatioksi? Ja hei, käykää tekin toki katsastamassa nää Ikean valosarjat ja niihin sopivat koristeet. Ihana pieni, sekä edullinen lisä kodin sisustukseen ja syysilmeen päivitykseen!

6 kommenttia:

 1. Noi on niiiin ihanat valot!! Ton taulun päällä varsinki näyttää tosi kivalta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö olekin! Oon aivan rakastunu <3 Ja voi kiitos, kyllä tuli pistettyä mielikuvitus likoon kun niitä ympäriinsä virittelin ;D

   Poista
 2. Eikää! just eilen pohdin tollasten ostamista kolmellakympillä (happy lights) mutta jeee ostankin ne Ikeasta!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että tää oli avuksi! Ite just kans kun oon näitä katellu, niin hinta on huidellu siellä kolmenkympin paremmalla puolella... Gotta love Ikea! ;D Ja ikeassa löytyy vielä säätövaraakin esim. valosarjojen pituuksissa! :) Käy ihmeessä hakemassa omat ihanat valopallot!

   Poista
 3. Voi, miten ihania pallosia ja kauniita sisutuksellisia kuvia. Jtenkin niistä oikein aistii sellaisen seesteisen tunnelman ja tulee niin talvinen ja jouluinen olo <3. Jokaisen pitäisi sisustaa pesänsä näillä Ikea-pallosilla ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, rakastan niitä! Ihana pikkulisä sisustukseen. ^^ Ja kun noita on niin kätevä siirrelläkin ja saada helposti vaihtelua!

   Poista