perjantai 10. lokakuuta 2014

The Day off

Vapaapäivät viikolla on niin ihania, kun tuntuu että niiden aikana ehtii tehdä vaikka mitä! Eilen treffattiin taas rakkaan ystävän ja kummipojan kanssa shoppailun ja ruuan (hehheh..) merkeissä. 

Päätettiin nähdä taas Itäkeskuksessa, kun sinne molempien on suht helppo päästä ja on noin "puolessavälissä" meidän lokaatioita. :D No eihän mulle tullut mieleen, että myös Itiksessä on Stockmann ja Hullut päivät porskuttaa parhaillaan täyttä häkää. Ai parkkipaikka, mikä se on? Kaikki parkkialueet näytti täyttä, joten suuntasin pyörimään sinne mikä näytti viittä vapaata paikkaa. Muutaman kerran ehdin vetää ympyrää, kun aloin oppia että tarkoitus on madella yhdessä ympyrää kuin tuolileikissä. Samalla tarkkaillaan kaikkia, jotka ovat mahdollisesti palaamassa autolleen ja vapauttamassa paikan. Niitä jotka halusivat sisään jo ennestään pursuilevaan kauppakeskukseen, oli harmillisesti vaan huomattavasti enemmän kuin sieltä poistuvia. Lopulta onnistuin löytämään yhden vapaan paikan pienestä sivuparkista, jossa parkkiaika oli tunnin. Vain kerran täytyi käydä kiekkoon pyörittämässä lisää aikaa.

Vaikka olen todennut, että Hullut päivät ei todellakaan ole se paikka minulle, niin sinne vaan sitten kuitenkin eksyttiin. Kirjaimellisesti. Sillä en ollut aluksi löytää ulospääsyä sieltä. Huolimatta mun hieman negatiivispainotteisesta suhtautumisesta Hulluja päiviä kohtaan, tuli siellä silti tehtyä ostoksia. En tiedä olivatko valitsemani vaatteet edes halvempia kuin normaalisti. Mutta uusi talvitakki on tosiaan ollut hakusessa, ja löytämäni yksilö täytti kaikki kriteerini. Edullinen ja lämmin. Simple. Toinen ostos oli pehmoinen neule, joita ei kai koskaan voi olla liikaa. Molempia tullaan varmasti näkemään in action piakkoin. Taija osti Antonille ihania lastenvaatteita mukavilla alennuksilla höystettynä.

Keltaisen haamun kemut oli sen verran railakkaat, että nälkähän siinä tuli. Päätettiin molemmat Taijan kanssa tilata hampparit herkullisen kuvauksen perusteella, ja oli kyllä just niin hyvää kun luvattiinkin. Tulee varmasti syötyä kyseisessä raflassa toistekin. Teemu liittyi seuraan juuri kun oltiin saatu annokset pöytään, eikä voinut olla tilaamatta samanlaista. :D

  Yleensä mulla on kuvia vain ruuasta, koska pyörin ite kameran takana. Nyt kuitenkin Teemu nappas pari kuvaa musta ja maailman parhaasta kummipojasta. En voi muuta sanoa, kun että rakastan tota pikkumiestä ihan luvattoman paljon. Ja oon vaan niin onnellinen, että saan olla osana tän koko ajan kasvavan ja kehittyvän ihanuuden elämää. 


Itiksen jälkeen suunnattiinkin sitten kohti Ikeaa. Ihana paikka, jossa ilmeisesti haluan luuhata vapaaehtoisesti myös vapaapäivinäni. :D  Kummasti sitä tuli taas ostettua kaikkea hyvin tarpeellista reilulla sadalla eurolla. Asiaan saattaa toki vaikuttaa, että mukana oli viidenkympin joulukuusi. Kyllä, luit oikein. Tämä jouluhullu hankki jo lokakuussa sekä kuusen, että joitain koristeita siihen. Myös jouluvalot löytyy nyt sitten jo valmiina. En kehtaa myöntää, että itseasiassa oon jo ehtinyt hommaamaan osan joululahjoista. (Ja tämä tapahtui jo syyskuun puolella, ehee..) Mikäs tässä, joulua odotellessa! Asiaa ei toki helpota yhtään se, että töissä joulutori on jo täydessä tällingissä ja saan ihastella sitä joka päivä. Loppuun siis vielä muutama kuva eilisen ostossaldosta. 2 kommenttia:

  1. Onpas todellakin herkullisen näköisiä annoksia ja iloinen hurmuripoika siellä menossa mukana. Tosi kivan näköinen takki ja tuo neulekin vaikuttaa varsin lämpöiseltä ja mukavalta. Hyviä hankintoja siis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on mun pieni kulta ja elämän valo! ;3 Munkin mielestä onnistuin pitämään pään kylmänä, ja tekemään ihan järkeviä hankintoja. Mitä nyt vähän Ikean joulutori vei mukanaan... XD

      Poista