maanantai 10. marraskuuta 2014

New phone

Kyllä, nyt on tullut viimein aika jättää hyvästit rakkaalle ja hyvin palvelleelle Samsung Galaxy S2 puhelimelle. Reilun kahden vuoden aikana meille ehti kehittyä hyvin tunnepohjainen side. Vaikka loppua kohden armas luurini ei jaksanut enää pitää yllä akun latausta ja sammutteli itseään yhä tihenevään tahtiin, oli S2 loppujenlopuksi erittäin hyvä ja kestävä puhelin. Monet kerrat mun sydän pysähtyi, kun S2 veti kauniissa kaaressa ilmalennon suoraan asfaltille tai kivikolle. Ja suoraan naamalleen. Yhtä monta kertaa mä sen noukin sieltä maasta sydän pamppaillen, että tuosta ei kyllä selvitty elossa, että nyt viimeistään on näyttö tuhannen päreinä. Mutta ei! Lähes kolme pitkää vuotta vanha kunnon Samsung sinnitteli, ja ainoat tunnistettavat vanhentumisen merkit olivat sisäisiä, sekä pikkuhiljainen jääminen kilpasiskojen ja -veljien varjoon kokonsa puolesta. On oikeastaan ehkä vähintäänkin mielenkiintoista, että kirjoitan tässä lähes kyynel silmässä muistopuhetta vanhalle puhelimelleni. Kutsukaa puhelinaddiktiksi tai älkää, mutta myönnän rehellisesti, että se oli mulle yksi tärkeimmistä esineistä pitkän aikaa. Puhelinten elinkaaret ovat nykyään vaan harmillisen lyhyitä, ja siksi minäkin tässä näitä katkeria jäähyväisiä väännän tippa linssissä.


Ja nyt tämän hyvin ansaitun muistopuheen jälkeen, voin hyvillä mielin esitellä teille uutukaisen kädenjatkeeni!Alunperin mulle oli itsestäänselvää, että S2:sen seuraaja on joko S4 tai S5. Samsung jokatapauksessa. Toisin kuitenkin kävi, ja LG G2 löysi tien sydämeeni. Kun puhelimen vaihto tuli ajankohtaiseksi, ja aloin selvittää tarkemmin luurien tarjontaa ja vertailla hintoja, entinen järkkymätön mielipiteeni horjui. Samsung S4 ei enää vakuuttanutkaan entiseen tapaan. Ja S5:den hinta tuntui vähän turhan suolaiselta, kun parannukset S4:stä eivät olleet mitenkään ratkaisevia. IPhone ja Lumia eivät missään vaiheessa ole olleet minulle kovin mieluisia, joten niitä en oikeastaan edes harkinnut. (Puhtaasti mielipidekysymyksiä, joillekin varmasti toimii kuin junan vessa.) Käyttöjärjestelmänä Android on mulle hyvin lähellä sydäntä, siksi mielenkiinto kallistui vahvasti siihen suuntaan.Valintani kohdistui siis yksilöön nimeltä LG G2. Ratkaisevimmat tekijät vaakakupissa olivat Android käyttis, edullinen hinta (tarjoiksessa 279€) ja ihan puhtaasti omaa silmää miellyttävä ulkonäkö. Suurta plussaa olivat myös muutamat ominaisuudet jotka selvisivät vasta käyttöönoton jälkeen. Tässä puhelimessa on esimerkiksi taivaallinen akunkesto! Siinä missä vanhassa Samsungissa sai kantaa laturia mukana ja kuumotella riittääkö akku iltaan saakka, LG kestää samalla latauksella helposti kaksikin päivää! Ah autuutta. <3 Ei tarvitse enää kuumotella wifin tai gps:n unohtumista päälle. Toinen ihan huippu juttu, joka mulle merkkaa paljon, on hyvä kamera puhelimessa. On niin kätevää, että aina ei tarvitse raahata mukana isoa järkkäriä, vaan puhelimen kameralla pärjää aivan mainiosti. Ja ainakin omaan silmään tällä G2 kameralla saa otettua tosi hyviä kuvia! Megapixeleitä on 13, mikä on jo aika huima parannus Samsungin kahdeksasta. :)


Ja niin Samsung siirtyi hyvinansaitulle eläkkelle ja LG jatkaa sen jalanjäljissä. Toivon tällekin puhelimelle pitkää ikää, ja meille monia yhteisiä vuosia. Tähän mennessä en ole löytänyt LG:stä yhtäkään moitteen sanaa, vain ja ainoastaan hyviä puolia on putkahdellut esiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti