torstai 13. marraskuuta 2014

Syksyn viimeiset kuvat

Oon unohtanu julkasta teille nää kuvat muutaman viikon takaa, kun ruska oli vielä parhaimmillaan. Täältä harmauden keskeltä on hyvä palata vähän muistelemaan tota väriloistoa


Tuntuu, että tänävuonna toi kaunis ruskan aika jäi aika lyhyeksi. Tai voi johtua siitä ettei noita aurinkoisia päiviä syksyn aikana ihan hirveän montaa suotu. Mutta kompensoikoon se ihanan pitkälle jatkunut lämmin kesä sitten vaikka tota puutetta. Nyt kun ulkona on vaan pimeää ja märkää, odotan jo oikeastaan että tulisi vähän kylmempi ja maahan sataisi kevyt lumipeite. Vain muutama aste pakkasta ja vain ihan aavistus lunta tuomaan lisää valoa ja hohtamaan puiden oksille. Tänä aamuna oli ihana herätä pelkästään siihen, että aurinko paistoi sälekaihdinten välistä.


Sillon kun käytiin ottamassa nää kuvat  Teemun kanssa, laskeva aurinko siivilöityi ihanasti tuolta puiden lomasta. Tuolloin mulla oli muistaakseni myös ekoja kertoja päällä toi uusi talvitakki. Nyt on pärjännyt ihan hyvin taas nahkatakilla, mutta muutama viikko sitten oli välissä jo vähän kylmempiäkin päiviä. Varsinkin tuuli tuntui tosi purevalta. Oon muuten tykästynyt tohon takkiin kovasti, ja ootankin millon pääsen taas vetämään sen päälleni.
Tuntuu, että kulunut syksy on ollut aika kiireistä aikaa, kun mä olen ahertanut töissä ja Teemu taas puolestaan koulussa. Nyt meillä on tiedossa kuukauden sisään parikin aika kivaa juttua, joita ootetaan innolla. Kiireisen arjen keskellä on ihana päästä välillä kunnolla rentoutumaan ja viettämään aikaa yhdessä. Näistä vielä lisää lähempänä kyseisiä ajankohtia!

5 kommenttia:

 1. ihania kuvia!! :::)))))) <3
  ps. pakko kysyä ja olla ärsyttävä hippi - onko takkisi hupussa teko- vai aito turkis?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei hätää rakas hippi, yksikään eläin ei ole kuollut tämän takin valmistusprosessissa. :) Ihan tärkeä huomio, sillä näistä tekoturkissomisteista voidaan tehdä niin laadukkaan näköisiä, että miksi tappaa sen vuoksi eläimiä? Varsinkin kun huppujen karvareunuksissa ja pipojen tupsuissa niiden tarkoitus ei ole edes lämmittää, vaan olla puhtaasti koristeena.
   Mun mielestä tässäkin takissa toi valkonen karva on ihanan ilmavan ja kauniin näköinen, ja itseasiassa varmasti jopa hienompi noin keinotekoisena!

   Poista
 2. Voi kunpa tuo kaunis syksy olisi kestänty vähän pidempään! Minusta marraskuun voisi skipata kokonaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä täysin samaa mieltä! Nyt kun on ollut pari päivää kuivaa, niin ilma on päivisin melkein siedettävä. Mutta on se vaan pimeää iltaisin, ja heti kun sataa, niin ankeampaa säätä saa hakea. Kaunista ruskaa on ikävä, ja kiiltäviä hankia ei malta odottaa. Lunta ja joulu tänne kiitos! :D

   Poista