maanantai 26. tammikuuta 2015

Haaveilua

Teemu kävi viime viikonloppuna matkamessuilla vanhempiensa kanssa. Minä en luonnollisestikaan päässyt mukaan, koska mulla oli koko viikonloppu töitä. Mutta eipä se mitään, ja onneksi edes toinen meistä pääsi paikalle, ja annoinkin Teemulle ohjeistuksen tuoda paljon kaikkia esitteitä mukanaan. Ja mieshän totteli kuuliaisesti, ja kiikutti mulle semmosen läjän lehtisiä, josta pieni matkatoimisto voisi jo olla kateellinen. Teemu myös osallistui kaikkiin mahdollisiin matka-arvontoihin, eli nyt ollaan kaikki sormet ja varpaat ristissä jos vaikka onni osuisi kohdalle. ;D


Niin kuin mainitsin jo tuossa muutama postaus sitten, meillä olisi toiveena lähteä jollekin ulkomaan matkalle huhti-toukokuussa. Koska ei olla älyttömän rikkaita, matkakohteet on rajautunut lähinnä Eurooppaan. Euroopan sisällä on suht edullista lentää, ja mulla ainakin on täällä vielä niin monia maita ja paikkoja joita haluan nähdä ja kokea.Nyt alkaa matkakohdekin pikkuhiljaa hahmottua. Käytännön järjestelyjä vaan on aina niin tyhmä hoitaa. Täytyy saada töistä lomaa, selvittää millon Teemulla on tenttejä ja kartoittaa kaikinpuolin se "järkevin" matkustusajankohta. Plääh. Ei jaksaisi aina ajatella niin järkevästi. Miksei voisi vaan buukata lentoja ja hotellia, pakata laukkua ja lähteä!


Hienosti on näköjään tämän postauksen kuviin valikoitunut noita Thaimaan kohteita. Mutta siis, emme ole lähdössä Taikkuihin, vaan matkustuskohde löytyy näillä näkymin Euroopasta. Enkä mä malta odottaa! Kyllä tää pelkkä fiilistelykin on itsessään jo aika kutkuttavaa. Sitten kun kohde varmistuu, saa rauhassa perehtyä alueen hotelleihin ja näkemisen arvoisiin juttuihin. Saa etukäteen yhdessä pohtia, mitä halutaan tehdä, missä ehkä käydä syömässä, ja taas toisaalta jättää jotain asioita täysin suunnittelematta. Kokemuspohjalta voin sanoa, että parhaat asiat tapahtuu silloin, kun niitä ei ole liikaa suunniteltu etukäteen. Just go with the flow. Katsellaan ja ihmetellään sitten kun ollaan siellä.

Voii, tää on vaan niin jännittävää! Enköhän mä teillekin sitten palaile, kun matka on saatu vahvistettua ja varattua. Mites teillä, onko suunnitelmissa paeta vielä etelän lämpöön ennen kevättä ja kesää?

6 kommenttia:

 1. Niin kiva tää sun blogi! :-) tää postaus ei ainakaan omaa matkakuumetta vähennä :'D

  VastaaPoista
 2. Jos kuumetta ei ollut, niin se kyllä iski just nyt ja tosi rajuna. Kiitti rakas tyttäreni sinulle tästä ravisuttavasta tunteesta ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, ole hyvä vaan! ;D Sitten vain matkasuunnitelmia tulille ;)

   Poista
 3. Voi matkakuume.. Tän postauksen jälkeen se nousi mullakin entisestään! :D Joulukuussa saatu matkalahjakortti odottelee laatikostossa päätöstä. Me haaveillaan myös poikaystävän kanssa jonnekkin lämpöseen lähtemistä ennnen Suomen kesää. Vaihtaisin enemmän kuin mielelläni arjen stressit ja työt meren rannalla loikoiluun ja illalla kaupungilla kävelyyn... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta! Mulla onkin itseasiassa yksi aika kutkuttava juttu tähän asiaan liittyen. Kirjoittelen siitä tänne blogiin varmaan huomenna tai perjantaina, joten kannattaa pysyä kuulolla... ;) Mutta laita ihmeessä lahjakortti käyttöön, loma ja matka jonnekin ihanaan paikkaan piristää kyllä tajuttomasti arjen keskellä! <3

   Poista