sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Eräänä lauantaina

...laitettiin herätyskello soimaan, vaikka molemmilla oli vapaapäivä. Suunnattiin nimittäin yksiin ystävämyynteihin, joissa kävi kova tohina jo kymmenen jälkeen. Vaate- ja kenkävalikoima oli kuitenkin melko miespainotteista. (Ehkä hyvä niin, lompakko kiittää.) Teemulle kuitenkin löytyi monta kivaa juttua! Mies osti itselleen uudet Keds-merkkiset kevät/kesäkengät, Tiger of Swedenin farkut ja Cheap Mondayn kauluspaidan. Hintaa koko setille jäi alle 100€!

Käytiin myös pyörähtämässä Jumbossa, kun olisin halunnut ostaa uudet silmälasit. Mä oon kuitenkin näiden silmälisien kanssa melko tarkka, kun ne kuitenkin roikkuu tossa naamalla toivon mukaan useamman vuoden. Vielä ei ainakaan syntynyt mitään suurta rakkautta, joten jatkan katselua ja sovittelua. Ginasta kuitenkin löytyi jo hetken hakusessa olleita treenihousuja salille. En osannut valita, niin otin sitten parit. :D Treenitrikoita kuitenkin aina tarttee, ja mun mielestä on paljon viisaampaa ostaa tommoset ns. "merkittömät" versiot. Hinta on huomattavasti huokeampi ja materiaali ja laatu melkolailla samaa luokkaa kuin merkkiurheiluvaatteilla. Laittelen niistä kuvaa vaikka myöhemmin in action. ;)

Ei oltu kumpikaan sen enempää oikein shoppailufiiliksellä, joten lähdettiin ruokakaupan kautta takaisin kotipesään. Nappasin kuitenkin vielä pari nippua tarjoustulppaaneja mukaan ostoskoriin. <3


Kotona alettiin heti laittaa ruokaa, ja saatiinkin aikaiseksi oikein hyvät pasta-annokset! Kaikessa yksinkertaisuudessaan meidän kastikkeeseen tuli tällä kertaa naudan jauhelihaa, pari sipulia, sekaan suppiksia pakkasesta ja pari suippopaprikaa pilkottuna. Purkki kermaa, suolaa, pippuria ja pastamaustetta. Mmm! Onneksi tehtiin sen verran reilu satsi, että herkullista ruokaa riitti vielä seuraavallekin päivälle.

Välillä vapaapäivää on kiva viettää ilman sen suurempia suunnitelmia. Illalla sytytettiin kynttilöitä ja käperryttiin sohvalle jäätelökulhojen ja Game of thronesin tuotantokauden kanssa. Ei siis lainkaan huono päätös rennolle lauantaille!

Toivottavasti myös teillä on ollut onnistunut viikonloppu! Mulla meni tää sunnuntai taas töissä, mutta eipä sekään sinänsä haitannut. Aamun ehti kuitenkin ottaa ihan rauhallisesti ja nyt illalla lämmitellään eilistä ruokaa ja saatetaan tehdä täsmäisku uuden tuotantokauden kimppuun. ;) Mulla olis monenmonta postausta teille tuloillaan, joten toivotaan, että saisin niitä valmiiksi tässä alkuviikosta. Palaillaan toverit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti