keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Spring newbies

Ajattelin tulla esittelemään teille pari uutta juttua, jotka löysivät luokseni viime viikonloppuna. Lähiaikoina ulkona on ollut tasaisen harmaata, mutta kun bongasin nämä aurinkolasit, en voinut olla hankkimatta niitä. Mun vanhat reiskanmalliset arskat on kans tämmöstä kilpparikuosia, ja oon tykänny niistä ihan hirveesti. Ainoa ongelma on, että ne tosiaan on ollut melko kovalla käytöllä ja pyörineet ties missä laukkujen pohjilla avainten, kolikoiden ynnämuun kanssa onnellisessa sekamelskassa. Uskolliset lasit ovat nähneet lukuisia eri maita, hiekkarantoja, aurinkorasvoja, jäätelötötteröitä ja ylipäänsä onnellisia hetkiä, jolloin aurinkolasien naarmuuntuminen ei ole ensimmäisenä tärkeysjärjestyksessä. Sanoisinko, että ihan kiitettävä saavutus kympin aurinkolaseilta. Aion edelleen käyttää vanhoja aurinkolasejani, mutta niiden rinnalle oli aika hankkia toiset, vähemmän ajan haalistamat ja kuluttamat yksilöt.


Näissä aurinkolaseissa löytyy lisäksi ihana yksityiskohta tosta sivulta; kultainen "ketju". Ihan kiva pikkulisä, joka tuo arskoihin ripauksen sitä jotain ekstraa. Voi, näen jo itseni tepastelemassa pitkin Splitin rantabulevardia uudet hienot arskat nenälläni. <3Toinen ostos oli sitten nämä kaksipuoliset korvikset (löytyy varmaan joku virallinenkin nimi, mutta nyt ei jaksa muistaa :D). Näähän on ollut juttu jo jonkin aikaa, mutta minä tyylilleni uskollisena lämpenen kaikelle näin vähän jälkijunassa. En aluksi osannut päättää, onko nämä tosi siistit, vai tosi kummalliset. Nyt käytön jälkeen voin todeta, että ehdottomasti ensimmäistä. Näissä siis tosiaan tuo isompi pallura jää korvan taakse, ja pienempi tulee sitten korvan etupuolelle. Aika hauskat musta. Näillä saa tuotua ihan perus työlookkiinkin kivan pienen tvistin.


Ja taas on tehty materialisti onnelliseksi. Tänään tosiaan on edessä vielä Greyn anatomiaa, jos muistatte kun kerroin mun keskiviikkoiltojen perinteestä. Äiti ehti jo vihjailla, että talo tarjoaa teetä ja patonkia, joten hyvältä kuulostaa! Palaillaan taas, jahka työkiireet antaa myöten! (;

4 kommenttia:

 1. Aika mageet on aurinkolasit sinulla :). Nuo korvikset on muuten oikeasti ihan jännät ja erilaiset. Kuka sanoo, että korvalehdet pitäisi koristaa vain etupuolelta? Nuo osoittavat ajatustavan laajentamista. Sopisikohan tällaiselle vanhemmallekin rouvalle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Ja aivan varmasti sopisi! Omani ovat aika rihkamaa, mutta näitä saa ihan oikeista korukaupoistakin. Ja vaikka mitä erilaisia malleja löytyy myös! :)

   Poista
 2. Moikka! Sulla on kyllä kiva tyyli. Monesti olen täältä löytänyt inspiraatiota asuihini :) Hei mulla olis postaustoive! Voisitko tehdä jonkin sortin työ-tyyli postauksen, kaipaisin ideoita ja jotain uutta twistiä omaankin tyyliini. Tuntuu joskus niin hankalalta keksiä asukokonaisuuksia, joissa yhdistyy niin tyylikkyys kuin asiallisuuskin! Ja jottei tylsäksi menisi, niin joku juju tarvittaisiin aina niin harmaiden asukokonaisuuksien piristykseksi ;) Itse olen töissä avotoimistossa ja pukeutumiskoodi on aika vapaa, kunhan vaan perussiisti ja asiallinen. Kiitos tuhannesti jo etukäteen ja hyvää kevättä lempibloggaajalle. ps. hauska yhteensattuma, munkin avokkini nimi on Teemu<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei apua, kiitos ihana! <3 Nyt on kyllä pakko yrittää jaksaa julkaista enemmän asu- sun muita juttuja, jos ne oikesti kiinnostaakin jotain. (;
   Hei tuohan kuulostaa mielenkiintoiselta idealta, miksipä ei! Olen itsekin painiskellut vähän samojen ongelmien kanssa, joten olisi itseasiassa ihan mielenkiintoista perehtyä omaan pukeutumiseen tuolta kannalta. :)
   Kiitos ihanasta kommentistasi, et uskokaan miten arvostan sitä! Aurinkoista kevään odottelua sulle ja omalle Teemullesi! <3 (Ps. On ne Teemut aika ihania vai mitä ;))

   Poista