keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Ihania aamuja

Olen saattanut ennenkin täällä mainita, että rakastan rauhallisia ja myöhäisiä aamuja, jolloin ei ole kiire minnekään. Kun saa rauhassa heräillä, laittaa aamupalaa valmiiksi pitkän kaavan mukaan ja lueskella hiljakseen hesaria kahvikupposen kanssa. Ah. <3Vaikka olen todellinen nautiskelija ja mukavuuden ystävä, on yksi juttu mikä melkeen voittaa sen kiireettömän sängyssä makoilun. Nimittäin kun ensimmäisenä aamulla jaksaa reippaasti suunnata salille, on sen jälkeen olo myös aika mahtava! Silloin kun aamulla on aikaa, on tämä järjestys aika voittamaton: salille, suihkuun ja lopuksi reilu aamupala. Todellinen tehoaloitus uuteen päivään! Kroppa ja mieli on virkeänä, kun on saanut liikuntaa, ravintoa ja vielä raikkaan suihkun.

Teemun koulu ja työt alkaa yleensä aikaisin, joten saan vietellä aamujani yleensä aikalailla keskenäni. Sunnuntaina päästiin kuitenkin nautiskelemaan myöhäisestä aamusta yhdessä, ja laitettiin kaikkea ihanaa aamupalaa valmiiksi. Myös edellisenä päivänä ostetut tulppaanit pääsi koristamaan meidän aamiaspöytää.Aamut on nyt myös koko ajan toinen toistaan valoisempia, mikä tekee mut älyttömän onnelliseksi. Kyllä toi pimeässä vaeltaminen on aika puuduttavaa noin niin kun pidemmän päälle. Oon kehittäny kätevästi itselleni sellaisen unirytmin, että aamulla herääminen tuntuu joka kerta aivan ylitsepääsemättömältä. Varsinkin jos se tapahtuu ennen kello yhdeksää. Hupsiis. Mutta tolla valoisan ajan lisääntymisellä on tähänkin asiaan suuri vaikutus, ja mun aamuheräämiset toivon mukaan myös helpottuu päivä päivältä!

Mites te, oletteko enempi aamu- vai iltavirkkuja? Itse olisin niin paljon mielummin ensimmäistä, sillä rakastan aamuja! Aamu on aina alku uudelle päivälle, joka voi tuoda mitä vain mukanaan. Ihania, valoisia ja ihan hippusen voin kai toivottaa jo myös keväisiä aamuja kaikille sinne ruudun toiselle puolelle!


3 kommenttia:

  1. Tosi kiva blogi! Tykkään noista hempeän sävyisistä kuvista:)

    mmarialeksandra,blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva blogi! Tykkään noista hempeän sävyisistä kuvista:)

    mmarialeksandra,blogspot.fi

    VastaaPoista