sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Ilta-aurinko maalaa maailmaan meidätkin kauniimmin

Nyt saatte pitkästä aikaa taas ihastella mun naamaa täällä blogin puolella! :D Sain viimein valjastettua jonkun muun kuin itseni (Teemun) kameran taakse. Kuvat ovat alkuviikolta siltä yhdeltä näillä mittapuilla mitattuna jo lämpimältä päivältä, kun lämpömittari taisi käväistä huikeat +6 astetta plussan puolella! Niin vaan se auringonpaiste tekee ihmeitä, ja heti tuntuu jo paljon lämpimämmältä ja keväisemmältä. Ihan yhtä hyvin kuvat voisivat olla tältä päivältä, sen verran kauniisti aurinko tänäänkin suvaitsi näyttäytyä.

Heti kun aurinko edes pilkahtaa, tekee vaistomaisesti mieli kaivaa vaatekaapista erilaista vaatetta päälle. Mulla on pukeutumisessa pari juttua, joista huomaa heti kevään kolkuttelevan ovella. Yksi varma merkki on nahkatakki. Nyt leudompina päivinä se onkin jo eksynyt useaan otteeseen päälle. Huomaan myös suosivani farkkua ja raitaa enemmän pukeutumisessa mitä lähempänä kesä häämöttää. Mulla on aivan ihania farkkupaitoja/takkeja, jotka on kuitenkin talvikeleille vielä aika vilpoisia. Ja jotenkin raita tuntuu istuvan tosi hyvin vaaleahkon farkun kanssa. Mulla tulee myös raidasta semmonen jotenkin tosi freessi ja laivastovivahteinen olo. Nojuu.

Melkeen herkistyin, kun sovittelin jalkaan koko talven kaapissa majailleita vaaleansinisiä farkkuja. Vaaleansiniset farkut on mulle myös ihan ehdottomasti kevääseen ja kesään liittyvä juttu. Ja noi mun Bik Bokin yksilöt vaan sattuu olemaan täydelliset. Juuri sopivan mittaiset tällaiselle kääpiöllekin, ja juuri oikean väriset, ei liian tummat eikä liian vaaleat. Ja juuri sopivasti kulutuksia ja sitä rataa. Tällanen kevyt oodi vaaleansinisille farkuille. Niitä en kuitenkaan vielä uskaltautunut jalkaan vetämään, vaan vielä pitäydyttiin turvallisissa mustissa.Mites teillä muuten sujui ystävänpäivä? Meillä siihen kuului nää perinteiset ravintola ja leffa. Ensin käytiin mutustamassa Kiilassa herkkuruokaa, mistä suunnattiin sitten Tennispalatsiin elokuviin. Ihana päivä yhdessä, ja niin mukavaa että molemmille sattui tosiaan tähän ihan vapaapäivä.

Tämä laskiaissunnuntai vierähti taas töissä, mutta päivä oli oikein mukava siitäkin huolimatta. Lieneekö auringonpaiste ja sunnuntaifiilikset vaikuttaneet ihmisten mielialaan, mutta työpäivä sujui oikein rennosti ja mutkattomasti. En pistä lainkaan pahakseni!
Mutta niin kuin kaikissa asioissa, niin myös tässä auringonpaisteessa on kaksi puolta. Nimittäin heti huomaa kuinka pask likaista ja pölyistä kotona oikeasti onkaan. Mä aattelin pyhittää mun huomisen vapaapäivän ihan puhtaasti siivoukselle, koska toi petollinen auringonpaiste on nyt lähipäivinä paljastanut ei-niin-nättejä yksityiskohtia kotipesästä. Jotenki kauhee hinku muutenkin siivota ja uudistaa tätä huushollia. Jotain keväisiä juttuja olisi kiva hommata sisustukseen, järkevöittää kaikkia säilytysratkaisuja ja hankkia uusia viherkasveja. Haiskahtaa vahvasti käynniltä Ikeassa ihan muissakin kuin työn merkeissä. Hei huomaatteko miten mä taas teen tikusta asiaa? No, eipä siinä. Kai teille nyt on jotain luettavaa saatava tänne mun kauniiden pärstöjen väliin. :D

Laitoin tähän nyt tasa-arvon nimissä yhden kuvan Teemustakin. ;) Nojoo, onhan se oikeestaan aika soma tossa. Yhtä riemuidioottina ko minäki auringonpaisteesta. Keksisinköhän mä vielä jotain kerrottavaa teille... Vähän tuntuu lyövän aivot nyt tyhjää, joten ehkä tähän on hyvä lopettaa. Palailen sitten varmaan jo heti huomenna tuhannen ja yhden asian kanssa joita en nyt vaan millään muistanut teille jaettavaksi. :D Mahtavaa uuden viikon alkua taas, toivon mukaan siitä tulee oooikein aurinkoinen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti