maanantai 23. helmikuuta 2015

I'll make it like your birthday everyday

Eilen juhlittiin Teemun synttäreitä! Vuosia on nyt herralla takana jo 22 (22v. 22.2. hehheh), ja sen kunniaksi puuhasteltiin kaikkea mukavaa. Aamulla väsäilin meille aamupalan valmiiksi, kun Teemu makoili vielä vällyjen välissä. Tai ehkä sitä voisi sanoa jo brunssiksi, koska kello taisi olla jo jotain kahdentoista paikkeilla. Jokatapauksessa eleltiin sitten aika pulleasti aamiaisen voimilla ihan iltaan asti, jolloin mentiin ulos syömään.Ja kuitenki ootte uteliaita ja haluutte tietää mitä lahjoista paljastui, niin paljastetaan sekin nyt sitten tässä samalla. ;) Toisessa paketissa oli Polar Loopin aktiivisuusranneke. Ja toisesta onkin melko helppo päätellä, että mistä Hugo Bossin vyö on alkujaan. ;D (Joo en ehtinyt paketoimaan molempia..) Lahjojen saaja oli oikein innoissaan molemmista lahjoista, ja olenkin aika tyytyväinen siitä, miten nappiin ne osuivat!


Käytiin myös vähän extempore keilaamassa Flamingon Bowling Circuksessa. Yllätyin itsekin omista taidoistani sen verran, että nyt oon aatellu panostaa mun tulevaan keilaajanuraan ihan tosissani. ;) Vein Teemua ihan 6-0, reiluahan olisi toki ollut antaa päivänsankarin voittaa, mutta minkäs sitä kilpailuhengelleen voi hehheh. Täyskaatoja taisi kertyä kaikkiaan viisi kappaletta, vaikkei tota keilausta todellakaan kovin usein tuu harrastettua.

Keilaamasta suunnattiinkin sitten kohti Helsinkiä, ja pöytävarausta viikinkiravintola Haraldissa. Saatiin joululahjaksi lahjakortti kyseiseen raflaan, ja päätettiin, että nyt on oiva hetki ottaa se käyttöön.
Oltiin varattu kliseisesti Haraldin ja Helgan rakkauspaketti, joka sisälsi alkuruokakokoelman, pääruuan ja jälkiruokalajitelman. Pöytä oli myös koristeltu kauniisti kynttilöin ja aluksi tarjoiltiin alkumaljat. Mun on pakko myöntää, etten ole ihan hetkeen syönyt noin tajuttoman hyvää ruokaa. Kaikki mitä pöytään kannettiin, vedettiin kyllä viimeiseen muruseen saakka, sillä ruoka oli yksinkertaisesti niin herkullista, ettei sitä millään olisi raaskinut jättää syömättä.

Ravintola oli tosi hienosti sisustettu teemaan sopivaksi kattauksia myöten. Kuinka moni esimerkiksi bongaa ylemmästä kuvasta hissin? :D Todettiinkin Teemun kanssa, että ihan kuin olisi astunut kokonaan toiseen maailmaan ruokailun ajaksi.


Voin kyllä enemmän kuin lämpimästi suositella Haraldia, sillä ruoka, palvelu ja viihtyvyys ovat kaikki erinomaista tasoa. Ja meille tosiaan maistui tuo Haraldin ja Helgan rakkauspaketti myös oikein hyvin. Suosittelen kuitenkin paastoa ennen rakkausmenuta, jos haluaa vielä herkulliset jälkiruuatkin nokipannukahveineen itseensä mahduttaa.

Paljon onnea vielä kerran rakas! Ja kiitos Johanna ja Tapsa, kun tutustutitte meidät tuohon ihanaan ravintolaan!

1 kommentti:

  1. Voi teitä, ihanaiset rakastavaiset; eläkää onnellisesti ja nauttikaa toisistanne <3! P.S. Teemun onnenpäivän ruokailut näyttävät kaikki herkullisilta aamubrunssista illalliseen asti :).

    VastaaPoista