maanantai 16. maaliskuuta 2015

Iltakävelyllä

Hei vaan taas! Miten on viikko lähtenyt rullailemaan? Mun päivä oli tällä kertaa lähes normaali, kun olin ihan ihmisten aikoihin töissä, ja illalla ehti jopa tehdä jotain ennen sänkyyn kaatumista. Korviini on kantautunut villejä huhuja, että tämä kevät olikin sitten tässä, joten auringonpaisteesta on otettava kaikki irti vielä kun suinkin ehtii. Niimpä suunnattiin Teemun kanssa nauttimaan viimeisistä auringon säteistä mun töiden jälkeen. Kuulostaa jotenkin tosi keski-ikäiseltä sanoa, että käytiin kävelyllä. Eihän kukaan käy kävelyllä, ellei omista koiraa.. No, me joka tapauksessa käytiin kävelyllä, ja ollaan ylpeitä siitä! :D Tai kuulostaisiko viisaammalta, jos sanoisin että kävin vähän ulkoiluttamassa itseäni? Tai Teemuani? Okei, ei ehkä.

Miksi näytän manaatilta.Oltiin niin ylpeitä tästä huimasta suorituksesta, että lähikaupasta oli haettava jätskit palkinnoksi! Tai ehkä pasta oli lopussa, ja jäätelölaarin alennukset hyppäsi ohimennen silmään.. Ken tietää.

Tänään oli myös ohjelmassa parvekkeen lattialaattojen asennus. Perjantaisella Ikeareissulla tarttui mukaan kuusi pakettia muovisia "laattoja", joista saa rakennettua ikäänkuin uuden lattian parvekkeelle. Koska meidän parveketta ei ole lasitettu, niin siellä on vaan tommonen ankee betonilattia, mikä ei oo kovin kiva sukkasilteen tai paljan jaloin talsia. Niimpä tän nerokkaan keksinnön avulla saadaan heti ihan uutta ilmettä meidän pienelle parvekkeelle! Luultavasti tässä ei ole teille mitään tolkkua, mutta ei hätää, kuvia seuraa vielä sitten valmiista partsista. Uuden sohvakokonaisuuden pitäisi saapua viikonlopulla, juuri sopivasti vastaanottamaan pakkasta ja lumisateita! Ja tosta lattiastakin tuli aika makee, vaikka itse sanonkin. Pari pakettia laattoja pitää vielä napata mukaan sitten samalla kun haetaan sohva kotiin.

Ikeasta mukaan tarttui myös monia aika kivoja ideoita sisustuksen suhteen. Löydettiin esimerkiksi just täydellinen pöytä toiseen makuuhuoneeseen. (Hitto kun en tiedä miksi sitä pitäisi kutsua. Työhuone? Vierashuone? Random huone, joka on vaan ihan pirun kätevä olla olemassa?) En malta odottaa, että saadaan sekin huone valmiiksi, niin saan laitettua siitä tännekin kuvaa. Että saisitte vähän ideaa siitä, mistä se ämmä jaksaa vauhkota joka postauksessa.

Mä aattelin, että voisin ihan vakavissani koittaa välillä pitää nää postaukset tälleen vähän lyhkäsempinä. Ihan vaikka vaan päivän asua, ja pari sanaa siitä? Vai mitä olette mieltä? Musta tuntuu, että sillon kun sitä aikaa kirjoittelulle vihdoin löytyy, juttua tulee sitten senkin edestä. Plää, en mä tiedä. Tai ei se mua ainakaan haittaa, jos kuvat on välillä näin puhelimella napsittuja eikä mitään mitan kanssa mietittyjä sommitelmia, ja jos tekstit on vähän vähemmän kun puolikas elämäntarina kerralla. Joo, ehkä nyt on hyvä aika siis päättää tämä postaus. Oikein rattoisaa viikonalkua, palaillaan taas lähitulevaisuudessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti