tiistai 24. maaliskuuta 2015

This time for Africa!


Sydänsilmä emoiji kertaa tuhat! Katsokaa mitä saapui viime viikolla postissa! Olen aivan rakastunut näihin uusiin puhelimenkuoriini. Aina netistä tilatessa suhtaudun sellaisella pienellä varauksella, että tuote voi vastata sitä nettisivujen kuvaa, tai sitten ei. Tällä kertaa en voisi olla tyytyväisempi tilaukseen. Kuoret ovat juuri sen väriset kuin kuvassakin, ja kuoret vaikuttavat oikeasti laadukkailta, mistä olen erittäin positiivisesti yllättynyt.Norsut on musta aina ollut mahtavia otuksia, ja tässä kuvassa kyseinen eläin kyllä pääsee ehdottomasti oikeuksiinsa. Ja mitkä värit! Kuorista tulee niin kesäinen fiilis joka kerta kun vilkaisenkin niitä, ettei mitään järkeä.


Ja hinta? Nämä kustansivat multa huimat viisi euroa. Eli ymmärrätte ehkä, miksi odotukset eivät olleet ihan huiman korkealla. Ihana välillä näin päin, että nettikauppatilaus osuu täysin nappiin. 

2 kommenttia:

  1. Kaunis ja taiteellinen kuosi <3. Ja norsu näyttää oikeasti tulevan ulos tuosta kuoresta :). Todella tyylikäs valinta ja mikä tärkeintä; väri sopii täydellisesti uusiin kynsiisi. Nappiostos!

    VastaaPoista