perjantai 2. toukokuuta 2014

27.4. ♥


27.4.2014 vietettiin Teemun kanssa meidän vuosipäivää aurinkoisessa ja jo lähes kesäisessä Helsingissä! :)
Ollaan nyt seurusteltu kaksi vuotta, mutta tuntuu kun oltaisiin oltu yhdessä jo pidempäänkin. Ehkä se johtuu siitä, että yhdessäolon aikana on ehtinyt tapahtua paljon. Kun me oltiin vasta alettu seurustelemaan, suuntasin melkeen heti puoleksitoista kuukaudeksi Dubaihin aupairiksi ja Teemu lähti sattumalta samoihin aikoihin reilaamaan. Ikävähän siinä meinasi tulla, varsinkin kun meidän suhde oli vasta alkumetreillä. Onneksi molemmilla kuitenkin oli niin paljon tekemistä, että aika kului melko nopeasti! :)
Vaikeinta aikaa meidän suhteessa oli alle vuosi sitten, kun Teemun piti käydä armeija. Musta kuitenkin tuntuu, että se puolivuotinen vahvisti meidän suhdetta mielettömästi. Silloin oppi olemaan välillä myös erossa toisesta, ja arvostamaan sitä yhdessä vietettyä aikaa ihan eri tavalla. 

Kaikki muut seurustelevat parit ymmärtävät varmasti myös ettei kaikista helpoin järjestelmä ole se, että molemmat osapuolet asuvat vielä omien vanhempiensa luona. Tämän seikan vuoksi Teemu käytännössä katsoen asuu meillä, koska ei haluta asua erillään. Jaetaan siin toi mun 80cm leveä sänky sopuisasti kahdestaan lähes joka yö... Joten ehkä on ymmärrettävää, että ollaan aivan tavattoman innoissaan omaan kotiin muuttamisesta. (Ja isommasta sängystä!)
Vuosi sitten, 27.4.2013, maisteltiin kuohuvaa ja suklaata yläilmoissa. Sillon lennettiin viikoksi Kreetalle "juhlistamaan" vuoden yhdessäoloa. Tänä vuonna ei budjetti ihan antanut periksi sellaisille suunnitelmille, koska muutto häämöttää heinäkuussa. :) Teemu oli kuitenkin suunnitellut yllätyksiä mun pään menoksi, ja suunnattiinkin heti aamusta kohti Helsinkiä. Teemu johdatti meidät ihanan aurinkoiseen Töölönrantaan, jossa meitä odotti brunssivaraus.

Ah kun vaan katsoo noita ihania herkkuja niin tulee nälkä! Oli ihanaa herkutella kahdestaan ilman mitään kiirettä, ja ihastella maisemia sekä seurailla rantatielle jalkautuneita ihmisiä. Kun oltiin ahdettu mahat täyteen, liityttiin ulkoilijoiden joukkoon ja räpsittiin parit kuvat rannasta. En voi tarpeeksi painottaa sitä miten rakastankaan kesää! Vaikka mennäänkin vasta keväässä, niin toi 27. päivä oli kyllä erityisen lämmin ja kesäisen tuntuinen.Töölönrannan jälkeen suunnattiin Rakkauden sillalle, joka sijaitsee Katajannokalla. Teemu antoi mulle pienen rasian, mistä löytyi kaunis lukko ja avain. Tavan mukaan kiinnitettiin lukko siltaan, ja heitettiin avain veteen merkiksi meidän rakkaudesta. Musta tää idea oli aivan ihana, ja oon vieläki ihan vaaleenpunasissa pilvissä siitä, kuinka romanttinen mies mulla onkaan! <3

Eli kiinnostuneimmat voivatkin sitten suunnata etsimään meidän lukkoa tuolta satojen muiden joukosta. ;)


Käytiin tuona päivänä myös ostamassa isompi telkkari meidän tulevaan kotiin. (Ääää kun kaikkien hankintojen, pieninen ja isojen, tekeminen on musta vaan niin ihanaa ja lasken vaan päiviä meidän muuttoon!) Illalla katsottiin elokuvaa, ja herkuteltiin taas vähän lisää. (;

Vaikkei me tehty mitään sen suurempaa, meidän vuosipäivä oli mielestäni aivan täydellinen. Sain aamulla herätä mun miehen vierestä, ja illalla taas käpertyä sen kainaloon. Jännä ajatella, että missähän me mennään taas vuoden kuluttua... :) Toisaalta, mä oon tottunu menemään aina päivä kerrallaan, ja vaikka aina välillä on tollasia erikoisempia päiviä, niin kyllä sitä vaan nauttii niin paljon niistä ihan arkisen tavallisistakin päivistä. 

Ihania kevätpäiviä teille kaikille, jotka näin varhaisessa vaiheessa satutte tänne eksymään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti