sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Babyboy ♥

6.5.2014 luoksemme saapui hyvin täsmällinen pieni nappisilmä. Tiistaina, täsmällisenä laskettuna aikana, meidän kummipoika syntyi tähän maailmaan. En osaa sanoin kuvailla sitä ilon ja lämmön määrää, joka on vallannut tulevan kummitädin. Miten voikaan olla näin innostunut tuollaisesta rääpäleestä, joka on vielä niin kovin pieni ja avuton? Tai se on ehkä juuri siinä. En halua mitään muuta, kuin suojella tuota pientä nyyttiä pahalta maailmalta ja rutistaa hänet syliini. Mutta ehkäpä juuri siitä kummeudessa onkin kyse. Mene ja tiedä, mutta varmaa on se, että pieni ihme on jo saanut pääni sekaisin, ja odotan jo innostuksesta sekaisin seuraavaa kertaa, kun pääsen pientä poikaa tapaamaan. Minä ja Teemu käytiin katsomassa vauvaa ja uupunutta äitiä kätilöopistolla seuraavana päivänä lapsen syntymästä.Meidän lahjat pikkumiehelle. <3 En pysty vastustamaan kaikkea ihanan pehmoista ja pörröistä, ja siksi pojan synttärilahjaksi valikoitui Pentikin Halipupu ja aivan ihanat Diinglisar hiiri-tossut! Tossut ovat vielä vähän isot, mutta ei niitä voinut vastustaa kun osuivat eteeni. :) Halipupukin taitaa kyllä vielä toistaiseksi olla melkein yhtä iso kuin poika itse, muttta ompahan sitten vähän isompana pehmo jota voi retuuttaa mukana.

Saanko esitellä; meidän iki-ihana kummipoika ja parhaan ystäväni ensimmäinen lapsi! <3 Miten tuommoista voisi olla rakastamatta ja miten voi toinen olla niin ihana? Voisin vaan ihastella pojan suloisia ja kauniita kasvoja saamatta niistä lainkaan tarpeeksi. Hei pikkutyyppi, tulevan tädin olet ainakin jo hyvin tehokkaasti kietonut pienen pikkusormesi ympärille! ;)

En halua julkaista lapsesta kasvokuvia, sillä minusta on jokaisen oma asia, onko heistä kuvia netissä vai ei. Itsestäni voin julkaista ihan mitä sielu sietää, mutta pienen lapsen yksityisyyttä haluan vaalia.


Poika saikin lahjaksi enemmänkin noita pupuja. Mutta mikäpä siinä, molemmat ovat ihania ja pehmoisia ja niille varmasti löytyy tilaa sekä sängystä, että pojan (toistaiseksi ehkä vain vanhempien) mieltymyksistä.
Kauniita unia pikkuinen. Meillä on jo kamala ikävä sua, mutta ymmärretään kyllä, että äiti ja isi tarvitsee myös vähän omaa aikaa ja aikaa palautua synnytyksestä. Mutta ei hätää! Meillä on kyllä vielä paljon aikaa tutustua toisiimme! :) Nähdään taas pian pikkumies! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti