sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Hyvää Äitienpäivää!

Ihanaa Äitienpäivää kaikille äideille, mummeille ja isomummeille!

Vaikka itseasiassa olen sitä mieltä, että Äitienpäivä on oikeastaan joka päivä. Kun kerran tulee äidiksi, kukaan ei voi viedä sitä enää pois. Silloin on äiti, vastuullinen, rakastettu ja jonkun elämän tärkein ihminen. Äitejä ollaan aina, äitienpäivänä ja myös niinä kaikkina muina vuoden 364:nä päivänä. Kuitenkin on ihanaa, että äideille julistettu oma juhlapäivä on olemassa. Silloin omaa äitiä ja mummoa saa hemmotella ja muistaa. Ja äitejä tulee muistutettua siitä, kuinka tärkeitä he ovat. Arjen pyöriessä se saattaa aina vaan jäädä huomaamatta ja sanomatta ääneen.

Äidit on ihania, kaikki omanlaisia, mutta kuitenkin meille jokaiselle tärkeitä. Siksi äitejä pitää muistaa kiittää ja arvostaa jokaisena muunakin päivänä. Mutta tänään erityisesti. <3 Muistakaa äitiä ja mummia! Jos ei muuta, niin soittakaa isoäideille. Ette uskokaan kuinka paljon yksi puhelinsoitto voikaan piristää! :)

Ihanaa Äitienpäivää Äiti, rakastan sinua! <3


1 kommentti:

  1. Olipas kauniisti kirjoitettu blogiteksti. ja ihan minulle (ja muillekin äideille) :). Kiitos rakas tyttäreni, jolle saan olla se juuri oikea ja maailman paras äiti <3

    VastaaPoista