lauantai 3. toukokuuta 2014

Odotusta
Yksi parhaista ystävistäni odottaa tällä hetkellä esikoistaan. Sain kunnian ikuistaa tuota ainutlaatuista aikaa kameran linssin takaa, kun ystäväni pyysi minua ottamaan kuvia muistoksi tuosta pallomahasta. 

Minusta on ihanaa, että joku arvostaa vähäisiä kuvaustaitojani senkin verran, että luottaa minulle näinkin tärkeän tehtävän. Ja minusta kuvista tuli oikein kauniita, vaikka itse sanonkin! Toisaalta suurin kunnia menee kuitenkin Taijalle, joka näyttää kuvissa erittäin kauniilta ja sensuellilta. Mielestäni kuvista välittyy ihanan rauhallinen ja seesteinen tunnelma. On myös ihana huomata, miten mahassa kasvavan lapsen ja äidin välillä erottuu jo aivan erityinen side, vaikka vauva on vielä mahan sisäpuolella.On ollut erittäin jännittävää seurata Taijan raskautta näin sivusta ystävänä. Varsinkin kun villeinä teinivuosina meidän piti olla ne ikisinkut, jotka ei koskaan ala seurustelemaan, saati sitten hanki lapsia! Niin ne asiat vain muuttuvat. Taija on ehtinyt jo mennä naimisiin elämänsä miehen kanssa, sekä perustaa yhteisen kodin ja perheen. Kyllä minäkin tulen täältä perässä! Mies löytyy jo, ja kohta kotikin!Mut on vallannut niin sanottu "raskauskateus". Olisi aivan ihanaa olla raskaana! Vaikka Taija sitkeästi väittääkin muuta... Enkä toki oletakaan, että raskaana oleminen olisi vain lastenleikkiä ja autuasta mahan kanssa möllöttämistä. Mutta jotenkin. Haluaisin kovasti kokea sen. En vielä, mutta jonain päivänä. Vauvakuume on myös hyvin korkea! Töissäkin vaan ihastelen kaikkia vauvoja ja pieniä lapsia. Niiden vanhemmat varmasti pitävät minua jonkin sortin hulluna, kun virnistelen heille ja heidän lapsilleen kuin mikäkin mielipuoli. Mutta ehkäpä Taijan mahassa vielä toistaiseksi majaileva asukas antaa pientä helpotusta tähän olotilaan, kun suvaitsee joku päivä keskuuteemme ilmestyä.


Meille on Teemun kanssa suuri kunnia, kun Taija ja hänen miehensä ovat valinneet meidät syntyvän lapsen kummeiksi. Taijan vauvasta tulee ensimmäinen kummilapseni, enkä voisi olla enemmän innoissani asiasta! Syntymälahja on jo hankittuna, ja joudun hillitsemään itseni etten tyhjennä kauppoja kaikesta ihanasta vauvatavarasta ennen kun pikkutyyppi on vielä edes pullahtanut ulos. Näen jo nyt itseni viemässä kummipoikaa leikkimään Hoploppiin ja hemmottelemassa häntä piloille. Musta ja Teemusta tulee maailman parhaat kummit, odotahan vaan pikkutyyppi!


Mielestäni raskaana olevassa naisessa on erityistä kauneutta. Pyöreä maha pukee poikkeuksetta, tuo esiin naisellisuutta ja saa kantajansa hehkumaan.Tai ainakin näitä kuvia katsoessa tekisi mieli vaan sulkea äiti mahoineen päivineen suureen syleilyyn. Kertokaa tekin toki mitä mieltä olette, minusta kuvat ja malli vaan ovat todella kauniita! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti