torstai 1. toukokuuta 2014

Kotipesän rakennus

Jostain kai kaikki uusi on aloitettava, joten aloittakaamme siis vaikka toivotuksella. Tervetuloa Meidän Kotipesään! 

Haluan ensin valottaa hieman, että kuka täällä ruudun toisella puolella oikein lymyilee. Olen 19-vuotias juuri lukiosta valmistunut neitokainen, jolla on jonkin verran elämänkokemusta jo takana, mutta rutkasti vielä edessäpäin! Ovet ovat avoinna jännittävään "aikuisten maailmaan", ja tästä elämänvaiheesta olisi tarkoitus myös teille jotakin rustailla.http://data1.whicdn.com/images/112578859/large.jpg


Mistä Meidän Kotipesä? Kotipesä on kuulunut sanavarastooni jo pitkään. Kotipesä kuvaa minulle turvallista, rauhallista ja mieluisaa paikkaa majailla, kotia. Sellaiseksi haluan tulevaisuudessa myös tämän blogin mieltää. Omaksi sopeksi, jonne voin kirjoitella kuulumisia, fiiliksia, tuntemuksia ja oikeastaan mitä vain!


http://data3.whicdn.com/images/111270240/large.jpg


Meidän Kotipesälle löytyy toki myös hieman konkreettisempi tarkoitusperä. Olen astumassa elämässäni kokonaan uuteen elämänvaiheeseen, kun vanha kotipesä jää taakse, ja edessä odottaa uusi koti, ensimmäinen ikioma koti. En suinkaan kohtaa tätä kaikkea uutta ja outoa yksin, siitä etuliite Meidän. (;


Untitled


Olen enemmän tai vähemmän hurahtanut sisustukseen ja oikeastaan kaikkeen omaan kotiin liittyvään. Joten sen aihepiirin juttuja täällä tullaan tulevaisuudessa varmasti enemmänkin näkemään, varsinkin sitten kun muutto on ajankohtainen. Muita mielenkiinnon kohteita ja postausten aiheita tulevat varmasti olemaan ystävät, perhe, sukulaiset, matkailu (tai ainakin siitä haaveilu), ruoka, valokuvaus ja ihan vaan kaikenlainen arkipäiväinen, mikä liittyy elämääni. :)


http://data2.whicdn.com/images/108224061/large.jpgBlogin perustaminen on ollut mietinnän alla jo pitkään. Varmaan vuosia. Välillä hinku omaan blogiin on nostanut päätään enemmänkin, ja sitten taas hiipunut. Olen ehkä ollut liian kriittinen itseäni kohtaan. Riittääkö minulla aikaa bloggaamiseen? Saati sitten aiheita ja ideoita postauksiin? Kirjoitin pari vuotta sitten blogia, kun olin Dubaissa aupairina. Perustin blogin silloin pelkästään matkaa varten, että siitä jäisi muisto minulle. Blogi luonnollisesti loppui kun palasin takaisin Suomeen. Jos jotakuta kuitenkin kiinnostaa suorittaa vaikkapa empiiristä tutkimusta siitä, olenko kehittynyt lainkaan ihmisenä tai kirjoittajana, edellisen blogini löytää tästä.http://data3.whicdn.com/images/99385723/large.jpg


Ah voi kun rakastan näitä kaikenlaisia inspiration kuvia! Voisin tuijotella varsinkin sisutusaiheisia vaikka tuntitolkulla... Tällä kertaa postauksen kuvat ovat weheartitin kätköistä Mutta ei hätää, pääsette kyllä vielä arvostelemaan valokuvaustaitojani kunhan saan räpsittyä teille jotain julkaisukelpoista. :) Tai ehkä voisin julkaista vähän jostain menneistäkin tapahtumista... Ja älkää huoliko, bannerinkin olisi tarkoitus ilmestyä tänne vielä jossain välissä. Ja kuvia mun pärstästä tulette myös saamaan, mutta kaikki aikanaan. Nyt sen pidemmittä puheitta; Tervetuloa! Kommentoiminen on enemmän kuin suotavaa ja erittäin toivottua! :)


Postauksen kuvat weheartit14 kommenttia:

 1. Oooo ihanaa alkaa lukemaan uutta blogia, tosi hyvä ajankohta koska määki muutan heti lukion jälkeen!! :) ihania kuvia oot löytäny :) muutatko yksin vai miehes kans? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla et pääset myös muuttamaan omillesi! Suuntaatko Ouluun? :)
   Joo, me muutetaan yhdessä Teemun kanssa <3 Ja noita asunto-, muutto-, ja sisustusaiheisia postauksia tulee kyllä varmasti täällä näkymään enemmänkin, joten hyvä että ajankohta on mitä parhain myös sulle!

   Poista
 2. Mukavaa, kun olet alkanut pitää blogia ja pääsette muuttamaan omaan kotiin! Sisustus kiinnostaa muakin aina ja ikuisesti, joten tulen seuraamaan sun postauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja ihana kuulla Heidi! :) Parhaani teen, että saan aikaiseksi juuri teitä seuraajia kiinnostavia postauksia!

   Poista
 3. Mummeli on tyytyväinen kun hoksasi blogisi. Jatkossa tämä mummeli raottelee Kotipesän verhoja ja uteliaana kurkistelee Kotipesän maailmaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa ihana Mummi! <3 Tervetuloa vaan kurkistelemaan :)

   Poista
 4. Minäkin lueskelen täällä :) -ida

  VastaaPoista
 5. Voi, miten kaunista tekstiä ja hempeitä kuvia. Sitten, kun katselee ympärilleen täällä omassa kotipesässä huomaa kaikenlaista kirjavaa ja tuollaisista pilvenhattaraidylleistä ei täällä näy jälkeäkään. Mutta aina voi haaveilla ;). Jännä sitten nähdä se teidän kotipesä muutenkin, kuin ulkoa päin :). Onnea blogille ja onnea matkaan sitten, kun se päivä koittaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina voi haaveilla, ja toteuttaa haaveita pieni pala kerrallaa (; (vai mites se keittiön hylly?) Kiitos äiti! <3

   Poista
 6. Olipa kivasti kirjoitettu <3 Onnea uuteen Kotipesään! T Hanna, Saara, Osku ja muut:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi iso kiitos Hanna! <3 Terveisiä teidän koko porukalle! :)

   Poista
 7. Ihana :3 nyt on bloggaus lähtenyt käyntiin! Jännittää niin toi muutto, en oikeesti malta odottaa! :D

  VastaaPoista