sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Vappupäivä

Vappupäivää vietettiin rauhallisissa merkeissä sadesään saattelemana. Pikkuveli oli aamupäivän tädin luona harjoittelemassa makkaran tekemistä, ja muu perhe pääsi nauttimaan valmiista aikaansaannoksista. Ruoka oli erittäin hyvää!Myös pieneen riiviömäisyyteen vieraiden läsnäollessa taipuvainen serkkuni oli mukana päivällisillä. Tuon tyypin kanssa ei paljoa hiljaisia hetkiä synny! Riemunkiljahdukset ja kikatus vain raikasivat. :)


Illalla suunnattiin Teemun kanssa elokuviin. Ohjelmassa oli juuri teattereihin saapunut Transcendence. Leffan yhdessä pääosassa hyörii kukas muukaan, kuin ah-niin-täydellinen Johnny Depp! <3 Voiko näyttelijärakkaus olla oikeasti suurempi kuin mulla tähän ihmemieheen? Rakkaus syttyi sillon joskus ammoisina aikoina kun ensimmäinen Pirates of the Caribbean tuli ja purjehti suoraan mun sydämeen. Nykyisin löytyy kaikki kyseisen elokuvasarjan elokuvat leffahyllystä, ja Johnnyn näyttelijänlahjoja on tullut seurailtua vuosien varrella mitä ihmeellisimmissäkin rooleissa. Vaikka Johnnyllä on taipumusta näytellä aina jonkin sortin sekopäätä, koskaan ei hän kuitenkaan petä. Ei tälläkään kerralla.

Transcendence menee genressään jonnekin toiminnan ja draaman kautta sci-fiin. Eli aika kauaksi pomppaa omalta mukavuusalueeltani. Silti elokuva oli mielestäni käsittämättömän hyvä! (Tähän päätelmään ei millään tapaa vaikuta yksi nimeltämainitsematon miesnäyttelijä.) Leffa sai ajattelemaan, kosketti ja tempasi mukaan tarinaansa. Lisäksi siinä oli hyvä loppu, mikä on minusta varsin tärkeää. Harmittavan usein ihan hyväkin leffa lässähtää lopetuksessaan. Mutta näin ei käy Transcendencessä. Joten jos et ole vielä käynyt katsastamassa kyseistä filmatisointia valkokankaalta, niin suosittelen ehdottomasti tekemään niin! Jos olet saanut joululahjaksi Finnkinon leffalippuja, niin ne ovat voimassa vielä ainakin tämän ja huomisen päivän! :)Koska vappupäivä oli sateinen ja kylmähkö, valikoitui päälle leffaan vähän lämpimämpää vaatetta. Mulla on myös taipumusta palella elokuvateatterissa, joten olin varustautunut siihen ja napannut myös villasukat mukaan.

Päältä löytyi talvella Cubuksen alerekistä bongattu TÄYDELLINEN neule. Se maksoi muistaakseni alle kympin, ja on pelastanut monta kylmää ja asukriiseistä päivää. Se on juuri sopivan iso ja löysä, pehmeä ja mukava. Jalassa mulla oli BikBokin farkut. Itseasiassa en käytä muita kun BikBokin farkkuja, koska ne ovat yksinkertaisesti parhaita. Noissa midvaisteissa vyötärö on juuri sopivalla korkeudella, ei liian matalalla eikä liian korkealla tälläiselle kääpiölle. Lisäksi ne tuntuvat ihanilta jaloissa joustavuutensa ja pehmeytensä ansiosta. Kaulaan kietaisin vielä BikBokin muhkean ja pehmeän kaulahuivin. Taktikoin tässä hieman, sillä kaulahuivi muuntautuu myös huovaksi, johon voi kääriytyä tiukan paikan tullen. ;) Jalasta löytyy tädiltä saadut Aaltosen nilkkurit, jotka lukeutuvat myös luottoasusteisiin. Hauska huomata, että päältä löytyi tuolloin melko luottovaatepainotteinen asukokonaisuus. :)Tottakai leffaeväät pitää myös olla kunnossa! Näinä varsin epävakaisina päivinä elokuviin suuntaaminen on varmasti ihan hyvä vaihtoehto, kun ei tiedä sataako taivaalta vettä, lunta vai kenties rakeita... Elokuvissa voi unohtaa ulkona vallitsevat hämmentävät sääilmiöt ja uppoutua elokuvan vietäväksi! Nautinnollisia elokuvahetkiä kaikille, vietittepä niitä sitten teatterissa tai omalla kotisohvalla! :)

3 kommenttia:

 1. Makkarakestit oli kyllä todella maukkaat ja seura aivan ihastuttavaa :). Jotenkin tuossa luottoasussasi näytät niin lämpimältä, että taidan ottaa sinut seurakseni ensi kerralla elokuviin mennessäni; voit sitten toimia vällynä tarvittaessa ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi äiti oletpas ihana! <3 Me voitaisiin oikeasti taas mennä ihan kahdestaan elokuviin jossain vaiheessa. Silloin ainakin oli tosi kivaa kun käytiin katsomassa Itse ilkimys! :D

   Poista
  2. Mennäänkin heti, kun löytyy joku sopiva piirretty

   Poista