maanantai 19. toukokuuta 2014

Vapaapäivä

Pakko kai munki on tulla tänne hehkuttamaan tota ulkona vallitsevaa luonnonmullistusta. SIELLÄ ON LÄÄMMIN! Siis aivan uskomatonta miten parissa päivässä lämpöasteet pomppaa noin kymmenestä kahenkymmenen paremmalle puolelle ja jopa kolmeenkymmeneen! Kesäkesäkesäkesä! <3 Ja ah miten sopivaan saumaan osuikaan mun vapaapäivä! ^^ Tiiättekö ko yleensä aina sinä ainoana vapaapäivänä joka sulla on viikossa, sataa kokopäivän vettä/räntää/rakeita? Ja sitten kun istuu töissä, niin ulkona on lämmin ja aurinko porottaa? Nyt kerrankin mulla kävi tuuri, ja sain nauttia vapaapäivänäni ihanasta lämpimästä ja aurinkoisesta, kesäisestä ja suorastaan helteisestä säästä!

Päivä alkoi epätavalliseen tapaan jo kuudelta kun potkin tuon miekkosen ylös ja töihin (kjehkjeh). No ei, en iloitse muiden kurjuudesta. Yleensä herään silleen pienesti kun Teemu lähtee töihin ja jatkan sen jälkeen unia vielä muutaman tunnin. Tänään ei kuitenkaan uni enää maistunut jostain syystä, ja otin vapaapäivästä kaiken irti aloittamalla sen niin aikaisin. :DLahnailin onnellisena auringossa, kun Heidiltä tuli soitto että mitäs jos näkyiltäs. Siitä sitte kamat messiin ja jatkamaan lahnailua loistokkaassa seurassa! ;D Teemu liittyi myös meidän seuraan töiden jälkeen, ja oli oikein rattoisa ja rento vapaapäivä mulla! :) Just tämmösiä vapaapäivien pitäski oikeestaan olla. Et saa vaan nollailtuu ihan kaikessa rauhassa, eikä tartte sen enempii miettii tai stressailla mitään. Eikä tosta ihanasta auringosta ja kuumuudesta toki haittaakaan ollut! <3
Ja Heidi, itsepähän tätä kerjäsit! Rakastan sua, puspus! <3 Ihanan kesäisiä päiviä kaikille lukijoille, toivottavasti vietätte niitä jossain muualla kuin koneen ääressä! ;)

3 kommenttia:

 1. Ihanan herkullisia värejä kuvissa; voin oikein eläytyä lahnailuunne <3. Koskas tulee postaus kotipesähankinnoista? Vasta sitten, kun ovat pesässä varmaankin, kun nyt ovat jo pakattuina. Muuten; kohta loppuu hetkeksi lahnailu, kun on juhlajärjestelyjen aika :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mun niin jo teksi mieli tehdä postausta kaikista hankinnoista, mutta niin kuin sanoit, ehkei ole kovin viisasta niitä tuolta laatikoista kaivaa. Ja ne pääsevätkin niin paljon paremmin oikeuksiinsa sitten uudessa kodissa ja niiden "oikeassa" ympäristössä! :) Ja juu, pitää sitä lahnailun välissä vähän kai töissäkin käydä ja juhlia järjestellä! ;)

   Poista
 2. HEI kiva toi vika kuva XDD tänks! ♥

  VastaaPoista