keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Synttäritarjoilut

Kroatia kutsuu kolmen päivän päästä! Kohta voi jo siirtyä laskemaan tunteja h-hetkeen. Jos vain olisi aikaa sellaiseen, sillä vielä on miljoona ja yksi asiaa hoidettavana, ennen kun voin pukea hellehatun päähän ja jättää taakse kaiken stressin ja murheet. Tänään mulla on vapaapäivä, ja oon jo ehtinyt käymään poliisiasemalla hoitamassa ajokortti- ja passiasiat kuntoon, sekä salilla ja solariumissa. Nyt hengähdän hetken kotona, suunnittelen varmaan vähän tuota matkatavara puolta. Tänään pitäisi vielä käydä vaihtamassa kesärenkaat alle, jynssätä auto ainakin sisäpuolelta ja tehdä viimeiset välttämättömät ostokset matkaa varten. Huomenna heti aamusta huristan kynsihuoltoon, minkä jälkeen kaksi pitkää työpäivää olisi vielä rehkittävä loppuun. Ja sitten vihdoin se totaalinen nollaus. Kiitos ja aamen.

Kaiken touhuumisen keskellä näiden synttärikuvien julkaisu vähäsen venähti. Mutta parempi myöhään, kuin ei milloinkaan, joten tässä olisi kuvasaldo mun molempien 20-vuotissynttäreiden tarjoiluista.Suolasella puolella meillä oli tarjolla ihan perus kaikkien rakastamia coctail-tikkuja, joissa toisissa oli täytteenä lihapulla-juusto-viinirypäle, ja toisissa tomaatti-mozzarella-basilica. Varsinkin jälkimmäinen kombo on kyllä ihan lyömätön! Lisäksi tehtiin tuollaisia rieskarullia kolmella eri täytteellä. Vaihtoehtoina löytyi liha, kala ja kasvis. Myös näiden kanssa onnistuttiin maun puolesta erinomaisesti, vaikkei ulkonäkö ehkä mitään gurmeeta vastaakaan.
Juomapuollella meillä oli booli, sekä erikseen valikoima erilaisia limuja. Booliin laitettiin valkkaria, hedelmäviiniä, spriteä ja pommacia. Ihan piristävää vaihtelua, ja musta vähän hienostuneempi vaihtoehto yksi pullo kirkasta ja yksi pullo limua -versiolle. :D


Ihana äiti väkersi mun synttäreille taivaallisen ihania macaronseja! Sen lisäksi, että nämä olivat todella maukkaita, myös ulkonäkö oli erittäin kaunis. Sanoisin, että päihittää kaupasta ostetut aivan 6-0! :)Jos en ole vielä tarpeeksi kehunut synttärieden tarjoiluita, niin tämä jos mikä ansaitsee ihan extra-huomion. Me ei olla Teemun kanssa kumpikaan mitään superkokkeja, mutta kun aletaan väsäilemään yhdessä, niin siitä yllättäen saattaakin kehkeytyä jotain onnistunutta. Niin kävi tämän valkosuklaa-lime juustokakun kanssa. Lopputulos oli suorastaan suussasulava, parhaimpia juustokakkuja mitä olen koskaan syönyt. Ja ihan itse tekemänä!


Kaikki edelliset tarjoilut olivat siis perjantain juhlilta. Sunnuntaina mun perhe ja sukulaiset saapuivat synttärikahveille, ja pitihän heillekin pistää pöytä koreaksi.
Sunnuntaina kokeiltiin hieman erilaista sitruksista mango juustokakkua. Vaikka tämäkin kakku oli varsin hyvää, ei se maussaan vetänyt vertoja perjantain luomukselle. Onnistunut ja kaunis kakku anyway. :)


Toisen kakun korvikkeena meillä oli hedelmäinen pavlova. Päätin kokeilla vähän erilaista variaatiota, kuin tupareissa. Tässä versiossa kermavaahtoon sekoitettiin lemon curdia ja tähän aikaan vuodesta päälle tuli marjojen sijaan hedelmiä.

Loppuun vielä pari synttärikuvaa kännykän kätköistä, koska kuvaähkyä ei ole vielä saavutettu.

Ihania ystäviä ja sukulaisia, suussasulavia herkkuja, mahtavia lahjoja, iloisia hetkiä.
Haluan vielä lopuksi oikein lämpimästi kiittää kaikkia vieraita onnistuneista synttärijuhlista! Kiitos että teitte mun päivästä erityisen! <3

Ps. Mä koitan ehtiä ennen matkaa esittelemään teille yhden aikas ihanan uuden jutun, josta nappasin teille kuvat tänään... ^^

4 kommenttia:


 1. Rieskarullat oli edellen parhaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitti ;) Ihan hemmetin hyviä, vaikka itse sanonkin! ;D

   Poista
 2. Oi että miten hyvännäkösiä tarjoiluja!! Tulee ihan vesi kielelle... Eipä ookkaan itselle tullut koskaan mieleen tarjoilla missään noita rieskarullia, täytyypä pitää mielessä ja seuraaviin juhliin pistää tarjolle! :-) Synttärionnittelut vielä munkin puolesta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Juu, meillä ainakin meni noi rieskarullat kun kuumille kiville. Helppo, nopea ja edullinen tarjoiluidea! :) Kiitos myös onnitteluista <3

   Poista