lauantai 4. huhtikuuta 2015

Yariksen matkassa vol. 1

Tottatosiaan minun onnenkaluni (aka Teemu) meni ja voitti tossa ennen joulua Toyota Yariksen käyttöön viikonlopuksi jostain arvonnasta. Ei ollut tullut tässä oikeen sopivaa viikonloppua eteen, kun tietenkin haluttiin että molemmilla on sillon vapaata, että päästään kunnolla ajelemaan. Päätettiin ihan huvikseen kysästä, josko täksi pääsiäisviikonlopuksi saisi autoa käyttöön. Ja niinpä vaan saatiin ja jäbä oli vielä niin letkee, että saatiin hakea auto torstaina ja palautus on vasta tiistaina!

Me tykätään tästä autosta ihan valtavasti, ja kysyinkin Teemulta että eikö me voitas pitää se. Ei taida kuulemma ihan onnistua. :D Tästä löytyy tosiaan automaattivaihteisto (<3) ja vaikka mitä muita hienouksia. Tämä Yaris on hybridi, eli sähkö- ja bensamoottorin yhdistelmä. Teemu tuosta kuskin paikalta vielä huutelee, että autossa on tosi hyvät lisävarusteet. Eli kyllä kelpaa ajella!


Ensimmäinen määränpää oli Kouvola ja Kuusankoski, minne suunnattiin moikkaamaan Teemun isovanhempia. Mummu hemmotteli meitä hyvällä ruualla, ja viihdyttiin mainiosti koko päivä. Tänään ajellaankin sitten kohti Turkua!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti