maanantai 13. huhtikuuta 2015

Yariksen matkassa vol. 3: Porvoo


Yariksen viimeinen etappi oli vähän lähempänä kuin kaksi muuta, sillä pääsiäissunnuntaina suunnattiin Porvooseen.Tällä kertaa matkalaisiakin oli koko pieni auto pullollaan, kun käytiin nappaamassa rakkaat serkut matkaan mukaan. Ensimmäisenä Porvoossa käytiin ihmettelemässä näköalatornista maisemia, vaikka melko tuulista korkeuksissa kyllä meinasi olla.

Iloksemme huomattiin, että osa ihanista Porvoon pikkuputiikeista oli pääsiäisestä huolimatta auki, ja
käytiinkin kiertelemässä ja ihastelemassa niiden tarjontaa. Käytiin myös pällistelemässä Porvoon hienoa tuomiokirkkoa, ja pyörittiin muutenkin ympäriinsä kuin turistit konsanaan. Kyllä sitä jotenkin aina tuntee itsensä vähän ulkomaalaiseksi, kun astuu Porvoon vanhaan kaupunkiin, joka on kuin ihan oma pieni maailmansa.Ajelun jälkeen tultiin kaikki meille laittamaan ruokaa. Kannettiin grilli varastosta partsille, ja avattiin tän kesän grillikausi! Oli hauskaa laittaa yhdessä ruokaa, kun kaikki hääräili ympäriinsä keittiössä. Ja voi ah tuo ruoka! Pelkkiä kuviakin katsoessa nousee ihan vesi kielelle. Jospa tulisi taas joku lämmin päivä, niin voisi viritellä grillin tulille. (Tai miksei vähän kylmempikin, aina on hyvä sää grillata!)

Meidän pääsiäinen ei olisi voinut olla onnistuneempi. Ehdittiin nähdä ja kokea yhden viikonlopun aikana vaikka mitä ja kerrytettyä laina-autoon 1000 lisäkilometriä. Hyvästelimme hyvin palvelleen Yariksen maanantaina ja toivotimme sille paljon hyviä kilometrejä.


1 kommentti:

  1. Ahh noi ruoat ja Porvoo. Voisin mennä takas vaikka heti! Kohta vois taas tehä grillisafkaa :) must tuntuu etten koskaan kyllästy siihen! :D

    VastaaPoista