sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Terkkuja Kroatiasta!

Noniin, täällä sitä nyt sitten ollaan, Kroatiassa ja Splitissä! Matkasta ei tietenkään selvitty aivan ilman pieniä takaiskuja, mutta pääasia ehkä on kuitenkin se, että me päästiin molemmat ihan tänne perille asti. Ainoa, joka ei selvinnyt lentokoneen vaihdosta ongelmitta, oli meidän limenvihreä matkalaukku. :D Mutta eipä siltikään hätä ole tämän näköinen, laukun pitäisi matkustella Frankfurtista tulevalla lennolla tänne, ja saapua tykömme tuossa kahdentoista pintaan. Sitä ennen kyllä selvitään näillä vähäisillä matkatavaroilla, ja löytyyhän tuosta hotlan naapurista onneksi Zara ja Yves Rocher... ;)





Eilen mulla oli matkustusvermeinä mahdollisimman mukavat vaatteet, jotka päällä on hyvä kuluttaa lentokoneen penkkiä. Korkeavyötäröiset farkut, T-paita, mukava pehmoneule ja ballerinat. Ja oli mulla varalta käsimatkatavaroissa myös rennot leobardipöksyt, pörrösukat ja muhkea ja lämmin kaulahuivi, joka taipuu tarvittaessa myös viltiksi. Lennettiin Lufthansalla, ja pakko on todeta että kaikki sujui molemmilla lennoilla paremmin kuin hyvin (lukuunottamata yhtä pientä matkalaukun häviämistä).






Eilen meni matkalaukkuasiaa selvitellessä sen verran kauan, että oltiin jo aika väsyksissä, kun päästiin vihdoin hotellille, Mutta voi miten tää onkaan ihana paikka! Sellainen hyvin pieni ja sympaattinen, mutta kuitenkin aivan keskustassa lähellä kaikkea. Tästä me seuraavaksi suunnataankin aamupalalle ja sitten meillä on edessä päivä täynnä ohjelmaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti